5 d’ag. 2007

akihabara: un lloc de freaks

akihabara es el barri electronic de tokyo. esta situat al nord de la ciutat i alla hi ha moltes tendes d'electronica on venen de tot i normalment a preus molt millors que a espanya (la playstation 3 esta a meitat de preu que aqui). el que sorpren d'akihabara es que les tendes a primera vista semblen petites, pero acostumen a tenir entre 5 i 8 pisos, aixi que acaben sent realment grans.

la forma de vendre es molt diferent: hi ha molta gent amb cartells, microfons, pantalles i videos que generen una mena de caos sorollos pero controlat a la vegada. a mes totes les tendes tenen cartells gegants anunciant coses:



avui al ser diumenge el carrer principal que el creua esta tallat i es pot passejar amb tranquilitat per tot el carrer.



akihabara es un lloc realment impressionant per la gent que busqui soroll i freakades. et pots passar moltes hores mirant coses a les tendes (nosaltres ens hem passat unes quantes) i veient el que fa la gent pel carrer. avui suposo que era un dia especial, pero era molt curios veure com hi ha petits grups de musica que monten la seva parada i la gent es posa a escoltar la musica molt emocionada. pero lo que realment es raro es que no demanen diners, ho fan o per divertir-se o per veure si algu els vol contractar. el video val la pena :d

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Akihabara rules!

Era un lloc molt interessant fa uns quants anys quan no hi anava tanta gent interessada en coses retro. Ara els preus s'han equiparat bastant amb la demanda de la gent de fora, però abans per lo vist era un paraís en aquest sentit.

Marcus ha dit...

Ostres estic intentant posar un viedo en el meu blog i no tobo la manera, com o fas?