5 d’ag. 2007

tokyo es un mocador

la tornada del fuji no ha estat facil, ja que no hem pogut dormir massa, potser una hora, i hem arribat al ryokan de tokyo quasi a les 2 de la tarda. hem fet un petit dinar i despres hem fet una migdiada de 2:30. aixo ens ha donat forces per fer una visita quasi nocturna (aqui es fa fosc cap alla les 7 de la tarda) del barri de roppongi.

el primer que hem visitat ha sigut la tokyo tower, que es una copia de la torre eiffel. diuen que de dia no es gens bonica, pero de nit la veritat es que impacta bastant (si menys no per mi):



les vistes des de d'alt eren molt boniques. tokyo es una ciutat que te molt d'encant de nit: tots els rascacels il.luminats, llums vermelles que s'encenen i s'apaguen perque sigui mes facil xocar contra elles si hi ha un avio per alla, els cartells de neo... realment impressionant!!!


avui realment necessitava menjar normal, aixi que hem fet un italia que no estava malament del tot, quasi un classic sole (aquest cop nomes he fet espaguetis carbonara). al sortir del restaurant ens hem trobat al lluis per pura casualitat al carrer... com pot ser que passi aixo en una ciutat tant gran!! tokyo es un mocador per lo vist

he pogut comprovar lo que es la vida a una sala d'arcades aqui a tokyo: volum a tot drap i tot tipus de maquines recreatives que no s'assemblen gens a les que hi ha a espanya:



al sortir de l'arcade hem anat rapid cap a l'hotel ja que tanquen a les 23, pero al sortir he tingut la primera sorpresa agradable pel que fa a cotxes: 2 lamborghinis junts. diria que n'havia vist 2 o 3 en tota la meva vida pel carrer...