28 d’ag. 2007

on es talla el bacalla

despres de les grans experiencies d'ahir on posaven a prova el meu honor masculi (on va quedar demostrat un cop mes que sempre fujo) i la meva capacitat de fer el freak, avui ens hem llevat tots ben aviat per anar al mercat del peix de tokyo anomenat tsukiji.

diuen que el millor es arribar a les 5 del mati per veure com subasten les tonyines, pero ens van dir que esta tancat als turistes i que nomes els comerciants hi poden entrar (abans es podia, pero per lo vist degut al mal comportament de la gent, com tocar la tonyina o fer fotos amb flaix, els va fer canviar d'opinio i tancar-ho al public).

tot i arribar quasi a les 7:30 l'espectacle val la pena veure'l. camionetes petites que es mouen amunt i avall a tota velocitat sense parar, gent cridant, tot tipus de peixos en caixes de porexpan (o com s'escrigui) i tonyines gegants pel terra. la veritat es que es molt impressionant i no fa gens de mala olor, suposo que tot es molt fresc.







i en acabar la visita just al costat del mercat (per no dir a dins) hi ha varis baretos petits on et venen el sushi que acaba d'arribar. no us dire lo bo que estava per no fer-vos enveja... sense dubte si aneu a tokyo, es una de les coses a fer!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com mercabarna pero en japo xD

Allà és on treballa mon pare, a mercabarna, però alla sí que fa mala olor... almenys per mí que soc així de sensible xD

Guillem ha dit...

alla no en feia gens. de fet, una de les noies deia que l'olor a peix li molesta molt i deia que alla no li va molestar gens.