25 d’ag. 2007

el llac dels bojos

avui al mati hem agafat les motxiles i hem marxat definitivament de takayama direccio cap a hakone, on hi ha un llac enmig de les muntanyes entre nagoya i tokyo que esta aprop del fuji i les vistes prometen molt. per variar hem tardat bastant de temps perque primer hem agafat un tren lent des de takayama fins a nagoya que tarda algo mes de dos hores i despres un shinkansen fins a odawara. finalment un bus ens ha portat fins a hakone, exactament al llac ashi.



les primeres coses que hem vist al llag han sigut molt rares: una noia que estava cantant sola amb el mobil (semblava que fes karaoke) i un tio que caminava d'esquena pel cami que va al voltant del llac...





espero que la qualitat sigui suficientment bona per veure les dos coses. la primera grabacio l'he fet molt d'estranquis perque cantava molt com la grabava, pero la segona com que venia d'esquenes, doncs no passava res jeje

el llac es molt guapo, llastima que el dia no ens ha acompanyat massa i els nuvols tapaven el fuji, que es sense dubte la gran cosa a veure des d'alla. tot i la mala visio del dia hem tingut temps per perdrens pel voltants i fer una caminada d'unes dues hores.





hem intentat pujar a un teleferic que pujava a la muntanya mes alta dels voltants, pero el problema es que estava emboirat el cim i no valia la pena gastar el temps i diners.

1 comentari:

fulito ha dit...

Pues son bastante impagables, sí. Al estilo Raimon pero en vídeo. Raimon, ya sabes, renovarse o morir.

Julio.