17 d’ag. 2007

mal dia pel futbol

avui hem anat l'enric i jo a visitar el centre d'osaka. la primera zona que hem visitat ha sigut la zona on hi ha les empreses (on tambe esta el curro de l'enric, capcom) i com que era diumenge estava bastant deserta i totes les tendes tancades. te el tipic aspecte de zona d'oficines de qualsevol altre ciutat, amb edificis moderns i alts. us passo una foto on surto jo (ja que mai apareixo a les fotos del blog):



despres de caminar una estona hem acabat a "den den town" que ve a ser a osaka lo que es akihabara a tokyo. com be diu l'enric es una zona d'"otakus", gent que te molta aficio per algo. aixo inclou electronica, videojocs antics i nous, manga i fins i tot porno. hem estat entrant a moltes tendes mirant coses com ara jocs antics i ninotets de videojocs i mangues. jo m'he acabat comprant un "solid snake" (pels que no ho sabeu, es el personatge del millor videojoc de la historia (per mi)). a diferencia d'akihabara es bastant mes tranquil i hi ha menys gent, pero el tamany es similar i per algunes coses hi ha mes varietat que a akihabara. pero en el que si que s'assemblen es en la quantitat de cartells que hi ha als edificis.



tambe us poso un video perque veieu la quantitat de cosa que hi ha en una botiga (tot esta molt i molt apretat i en poca espai hi ha molta cosa) i el soroll que arriba a haver-hi.



i una dedicada pel magri: per fi un lloc feien shawarma!! el problema es que acabavem de dinar i no tenia espai a l'estomeg…



finalment hem anat un altre cop per la zona on hi ha el glico pero aquest cop amb llum solar (la cosa canvia molt jeje). per alla al costat hi ha un canal d'aigua que dona bastant el pego:



despres d'aixo ens n'hem tornat cap al pis de l'enric i hem anat a correr durant uns 40 minuts. he de dir que he acabat justet de forces ja que feia com 2 o 3 setmanes que no anava a correr. avui tambe hem fet 3 partides al pro pero aquest cop l'enric ha guanyat 2 i hem empatat una... mal dia pel futbol.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Només diré una cosa. Patata.

Guillem ha dit...

ho se

Anònim ha dit...

Quina gràcia el comentari de l'Enric al video, lo millor és que l'estava esperant i no m'ha defraudat xD

fulito ha dit...

Guille, dime que tienes varias copias de tu eterna camiseta de Moby :-).

Julio.

Guillem ha dit...

es la mateixa samarreta de sempre jeje mai deixare de posar-me-la!!