9 d’ag. 2007

inferns i onsens

avui he anat a la ciutat de beppu, que es el que es podria dir una ciutat caldera perque esta a reventar de sortides d'aire calent provinents de la falla que passa per aprop. per variar he anat amb tren, que para primer a la ciutat de kokura (no surt al mapa) i despres es va a beppu, que esta una mica abans d'oita



es el primer cop que he estat en un lloc a japo i que el percentatge de turistes potser arriba al 5% de la gent que es veu. fins ara sempre eren quasi tot japonesos i molt de tant en tant algun guiri, cosa que encara dona mes la sensacio d'estar-te submergint dintre d'ells.

a beppu hi ha basicament dues coses a fer: mirar els inferns jigoku), que son basicament com jardins o muntatges que fan usant les sortides d'aire calent que hi ha. la veritat es que es molt turistic i alguns d'ells no valen massa la pena, pero us passo un parell de fotos guapes.





l'altre cosa que es pot fer es anar a un onsen, que es basicament un manantial. a beppu n'hi ha varis i he anat a un que te aigues termals amb fang. la veritat es que el lloc era curios i recordava molt a lo de la piscina de ranma jeje a mes, els banys eren mixtes i vas completament en boles per alla menys una petita tovallola amb la que et tapes el que pots... obviament no es podien fer fotos alla dins (per desgracia).

despres del bany m'he quedat super atontat, pero he agafat el tren per anar cap a kokura ja que estava a mig cami. alla m'he perdut una mica per la ciutat i he acabat entrant a un enorme centre comercial i com que encara tenia 3 o 4 hores de dia, he decidit comprar una entrada de cine per veure que tal es per alla. he escollit la nova de la jungle de cristal perque alla no doblen sino que subtitulen, aixi que com a minim amb angles l'entenc. la peli no es cap maravella, pero bueno, per 11 euros que val l'entrada :p

finalment he agafat el tren cap a fukuoka i he entrat al restaurant mes casola que he trobat. nomes entrar ja he deixat clar que jo arribava perque li he fotut una ostia a la porta que quasi es trenca jeje. a pesar d'aixo m'han volgut servir aixi que he menjat una especie de parrilla variada que no estava gens malament.

aps, avui he conegut a 3 persones: dos nois extrangers que estan fent turisme com jo i despres una dona japonesa que s'ha posat a parlar amb mi com 10 minuts perque volia practicar l'angles :p no se si ha triat el millor mestre, pero he fet el que he pogut!!